ANTALYA / MANAVGAT - Kızılot Ahmet Yaşar İlkokulu

242/748 28 66
Kızılot Mahallesi Taşlıca Küme Evleri No1 Manavgat ANTALYA
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; Kızılot Ahmet Yaşar İlköğretim Okulunun Manavgat’ta akademik ve sosyal-kültürel alandaki başarılarıyla ve okul kültürüyle adından söz ettiren bir okul olmasıdır.Bunun için gereken bilgi ve yeteneğin öğrencilerimizde bulunduğuna inanıyoruz Okul idaresi ve öğretmenler olarak bizler de her türlü çaba ve gayreti göstermek için hazırız.
Misyon
Okul idaresi ve öğretmenler olarak bizler, Atatürk İlke ve Devrimleri’ne bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek üzere bu okulda görev yaptığımızın bilincindeyiz. Biz öğrenciyi toplum içindeki rollerini yerine getiren,başkaları ile iyi ilşkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen ,biyolojik,psikolojik,sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen ,iyi ve mutlu birer vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Bizler öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel,duygusal,bedensel potansiyellerini tüm insanlık için iyi yönde kullanabilen,milli ve manevi eğerlerimize sahip çıkan;diline,kültürüne,bayrağına,vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen,demokratik,çağdaş,laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
08.40-14.10
KLİMA
D-400 karayoluyla sağlanmaktadır.
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamındadır.
Belde
İl merkezine 93 km , ilçe merkzine 15 km´dir.